Hans van W.

Ik heb Marian als een plezierige en deskundige diëtiste ervaren. Ze is duidelijk, to the point en haar aanpak heeft tot een goed en verrassend inzicht in mijn eetgewoontes geleid. Hoewel ik dacht gezond bezig te zijn, bleken bepaalde gewoonten minder gezond dan ik had gedacht. De door Marian voorgestelde veranderingen in mijn eetpatroon waren mede door haar suggesties voor alternatieve recepten goed vol te houden. De contacten met Marian, zowel in haar sfeervolle praktijk als telefonisch (heel efficiënt) verliepen fijn en waren duidelijk en resultaat gericht.
Mijn klachten zijn inmiddels fors verminderd. Marian bedankt !!

Eén antwoord op “Hans van W.”

  1. Ik ben bij Marianne terecht gekomen in verband met een zeer hardnekkige orale candida infectie. Ik had al diverse middeltjes van de huisarts gekregen maar niets hielp echt en langdurig. Zij heeft voor mij een dieet samengesteld in combinatie met supplementen zodanig de voedingsbron van de schimmels weg te nemen en daarbij mijn eigen lichaam weerbaarder te maken tegen deze vervelende en pijnlijke infectie, en dat heeft ontzettend goed geholpen! Ik ben haar dan ook zeer dankbaar!
    De schimmel is inmiddels al een tijdje weg maar haar tips en ideeën maken nog steeds deel uit van mijn dagelijkse routine omdat ze toegankelijk zijn en makkelijk toepasbaar. Een eye-opener. Dankjewel lieve Marian voor je goede zorgen!
    Lieve groet van Bianca

Reacties zijn gesloten.